Software

1. Welke software?

Door een gestroomlijnde interface zal het mogelijk zijn om projecten visueel op te starten en daarbij automatisch de gepersonaliseerde bestelformulieren voor verkoop op te leveren.
Door de web omgeving is het overal ter wereld zonder installatie te gebruiken.

2. Wat doet Moreway?

Deze post omvat het samenstellen van een web platform door onze IT-programmeur. Dit platform vormt een waardevolle aanvulling op de bestaande bewegwijzering op uw bedrijventerrein. Dit kan het volgende omvatten. Uw bedrijventerrein krijgt er een eigen pagina met – naast waardevolle informatie over de ligging en bereikbaarheid van het terrein – een overzichtskaartje met de precieze locatie van alle bedrijven én een alfabetische bedrijvenlijst. Elk bedrijf krijgt een eigen fiche met onder meer de vermelding van de exacte gps-coördinaten. Standaard worden de precieze coördinaten van de bedrijfsingang opgenomen, op verzoek kunnen ook andere locaties (parking, bezoekersingang, personeelsingang, de locatie van de laadkaaien, …) worden opgenomen.

3. Wat is het voordeel voor u?

Het platform kan zeer uitgebreid zijn met o.a. foto’s, info over uw bedrijf, links naar uw website, enz. of enkel uit een lijst bestaan met de bedrijven en hun gps-coördinaten.

Enkele realisaties